Betonul produs natural

Betonul, un produs natural
Suntem constienti de raspunderea pe care o purtam fata de natura si fata de regiunile geografice unde activam si, din acest motiv, fiecare actiune a noastra incorporeaza grija pentru mediul inconjurator. Pavajele noastre sunt produse in proportie de 99%pe plan regional.
Mai mult, prelucram doar materii prime naturale iar intotdeauna vom alege rutele cele mai scurte pentru procurarea materiilor prime si pentru livrarile de produse finite – si niciodata nu utilizam rute aeriene. in acest fel, impreuna cu dumneavoastra, sustinem dezvoltarea regionala si protejam mediul inconjurator.
Betonul produs natural
Betonul – rezultat al naturii
Betonul este celmai utilizat material de constructii la nivel mondial. Acest lucru se datoreaza pe de o parte naturaletii sale, dar si rezistentei remarcabile de care acesta da dovada de fiecare data. Astfel, putem sa admiram chiar si in zilele noastre Pantheonul din Roma, construit din beton in urma cu mai bine de 2000 ani.

Betonul inseamna de fapt un amestec inteligent din var, ciment si apa iar, in functie de produsul final dorit, se adauga si alte agregate, precum nisip sau pietris. in procesul de fabricatie al produselor noastre, se adauga pentru fiecare sortiment in parte aditivi – care sa ridice gradul de rezistenta al pavajului, si pigmenti de culoare, care ofera suprafetei amenajate un plus de expresivitate.

Betonul este realizat din materiale naturale si se comporta ca atare. Prezinta o dilatare minima la caldura si se contracta foarte putin la temperaturi scazute. in plus, odata cu trecerea timpului, pietrele din beton capata patina, fapt ce le confera un aer mult mai pretios, dar si de „autenticitate”, precum si senzatia ca betonul „traieste”. Mai mult, betonul este un material ecologic, compatibil cu mediul inconjurator atât pe durata fabricarii cât si a utilizarii sale, si poate fi in totalitate reciclat.
Comments