Accesorii

Solutii de ingrijire si intretinere
Va recomandam ca cel putin o data pe an sa curatati pavelele si dalele de beton Semmelrock cu solutiile speciale de curatare si ingrijire speciale; perioada optima pentru aceasta interventie este dupa trecerea iernii.
Soluţie de curăţare pentru pavele şi dale
Soluție pentru impermeabilizare beton
Intensificator de culoare
Soluție de îndepărtare a depunerilor de calcar și ciment
Curata in profunzime. Se utilizeaza pe toate tipurile de beton. in functie de puterea de absorbtie si a tipului de murdarie solutia se poate dilua 1:3 sau 1:5 cu apa. Se aplica pe suprafete umede, dupa un timp scurt de actionare se curata cu peria si se clateste cu apa. 
Continut: 1kg


Este o solutie care intensifica nuanta si protejeaza impotriva impregnarilor cu apa, uleiurilor sau a murdariei. in functie de puterea de absorbtie se folosesc cca. 60 - 180 de grame de solutie nediluata pe m2. Continut: 1kg.Solutie pentru intensificarea culorilor, se aplica pe suprafata curatata in prealabil. Se aplica nediluat pe suprafata, cca. 0,10l / m2. Continut: 1kg.Dizolvant pentru calcar si ciment pentru indepartarea depunerilor de pe suprafetele pavate.. Se dilueaza in 10 litri de apa. Continut: 1kg.